Uuniomenat

Viipaloidaan pestyt omenat kuorineen.

Ladotaan omenat uunivuokaan.

Sulatetaan voi, sekoitetaan sulaan voihin sokeri ja kaneli.

Kaadetaan seos omenoiden päälle.

Paistetaan n. 30 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Sapiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g19g137kcal0.2g0.2g15g0g
Sokeri 7.5g30kcal0g7.5g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g3.8g14kcal0.1g3g0.1g0g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 375g145kcal0.6g30.6g0.3g5.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana810g651kcal1.8g82.6g30.8g11.2g
Valittu annoskoko405g326kcal0.9g41.3g15.4g5.6g
Annoskoko puolitettuna203g163kcal0.5g20.7g7.7g2.8g
Arvot/100g100g80kcal0.2g10.2g3.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110339