Perukan gluteeniton kääretorttu

Vaahdota munat ja sokeri lisää sekoitetut kuivat aineet ja kaada uunipellille paista 200° 10-15min.

Levitä hillo hieman jäähtyneelle levylle ja rullaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 100g142kcal12.4g0.3g10.2g0g
Perunajauhot,rainbow91g293kcal0.1g73.3g0.1g1.3g
Sokeri 77g312kcal0g76.8g0g0g
Leivinjauhe 2.3g4kcal0.1g0.9g0g0g
Mansikka 53g25kcal0.3g4.5g0.1g1g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g27g104kcal0g26.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.7g0kcal0g0g0g0g
Vadelma 53g22kcal0.5g2.2g0.4g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana810g1804kcal26.8g368.2g21.6g8.6g
Valittu annoskoko405g902kcal13.4g184.1g10.8g4.3g
Annoskoko puolitettuna203g451kcal6.7g92.1g5.4g2.2g
Arvot/100g100g223kcal3.3g45.4g2.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126386