Kesänmansikkakakku

Mukillinen jokaista :
munia
vehnäjauhoja
sokeria

sekoita munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi, lisää vehnäjauhot lopuksi ja sekoita kevyesti.

Uuni n. 225 n. 15-20min

Vatkaa vispikerma ja halutessa voit maustaa sokerilla.

Tee puolet vadelmista/mansikoista soseeksi ja kostuta sillä kakku.

Päälle kerma ja koristeeksi loput marjat.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Siralos
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 88g125kcal11g0.3g9g0g
Sokeri 61g248kcal0g61g0g0g
Vehnäjauho, Pouta Luomu34g121kcal4g23.8g0.7g0g
Vadelma 157g64kcal1.6g6.4g1.3g5.8g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl63g225kcal1.3g1.7g23.8g0g
Sokeri 3.8g15kcal0g3.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana810g1596kcal35.8g194g69.6g11.6g
Valittu annoskoko405g798kcal17.9g97g34.8g5.8g
Annoskoko puolitettuna203g399kcal9g48.5g17.4g2.9g
Arvot/100g100g197kcal4.4g24g8.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=186846