Karppisuklaa (karppaus.info)

Sulata voi miedolla lämmöllä kattilassa tai mikrossa, lisää kerma ja lämmitä hiukan (älä keitä tai kuumenna).

Lisää kaakaojauhe ja makeutus ja sekoita tehokkaasti vispilällä.

Kaada levyksi leivinpaperin päälle, kohmeta hyvin pakastimessa tai jääkaapissa.

Säilytys jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini vähärasvaisempi (Valio), annos 5g169g928kcal1.7g1.7g101.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 113g371kcal2.3g3.4g39.4g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten101g334kcal23.8g45.6g21.3g11.1g
Canderel makeutusjauhe23g86kcal0.7g20.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana810g3440kcal57g143.2g324g22.2g
Valittu annoskoko405g1720kcal28.5g71.6g162g11.1g
Annoskoko puolitettuna203g860kcal14.3g35.8g81g5.6g
Arvot/100g100g425kcal7g17.7g40g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=214655