Karpin kaalilaatikko

Keitä kaali lihaliemessä n 20min).

Paista jauheliha ja sipulit, lisää suola ja pippuri.

Sekoita kerma ja munat paistovuoassa.

Lisää kaalit ja jauheliha vuokaan.

Sekoita.

Paista 225 c, kunnes pinta on sopivan ruskeaa.

Anna vetäytyä hetki, jotta neste tasaantuu.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Aminohappo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali188g40kcal2.3g6.4g0.4g3.9g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha113g187kcal21.4g0g11.3g0g
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.2g0.1g4.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 38g124kcal0.8g1.1g13.1g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.4g0.9kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi2.1g5.8kcal0.2g0.1g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana810g844kcal60.4g17.8g59g8.6g
Valittu annoskoko405g422kcal30.2g8.9g29.5g4.3g
Annoskoko puolitettuna203g211kcal15.1g4.5g14.8g2.2g
Arvot/100g100g104kcal7.5g2.2g7.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=241398