Juustokakku

Tämä kakku sopii hyvä karppaajalle ja sitä ei tarvitse paistaa.

Sulata voi ja sekoita siihen Digestive keksi murska.

Peitä irtopoja vuoan pohja seoksella.

Laita kylmiöön jähmettymään.

Laita liivatelehdet 10 minuutiksi kylmään veteen.

Avaa vaniljatanko ja laita siemenet kuuman Baileysin sekaan.

Lisää liivate lämpimään Baileykseen.

Jäähdytä.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Lisää mascasarpone vaahdon sekaan ja vatkaa tasaiseksi.

Lisää jäähtynyt Baileys sekaan tasaiseksi.

Laita seos vuokaan ja jääkaappiin kahdeksi tunniksi. 20 senttinen vuoka on parempi.

Isompaan vuokaan tuplaa täytteen määrä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyvävehnäkeksi108g484kcal7g64.6g22.6g3.3g
Voi, 1 tl, 5 g22g164kcal0.2g0.2g17.9g0g
Mascarpone (250g)112g585kcal5g5g60.5g0g
Kuohukerma,valio,2dl90g305kcal1.8g2.7g31.4g0g
Baileys, Irish Cream, Original45g157kcal1.4g9g7g0g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g8.1g26kcal0.6g4.4g0.6g0.2g
Liivate 20g70kcal17.3g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana810g3584kcal66.6g171.8g280g7g
Valittu annoskoko405g1792kcal33.3g85.9g140g3.5g
Annoskoko puolitettuna203g896kcal16.7g43g70g1.8g
Arvot/100g100g443kcal8.2g21.2g34.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=261242