BATAATTIPARSAKEITTO 2

- Lisää veteen 1 liha- tai kasvisliemikuutio
- keitä bataatti, purjo ja parsa kypsäksi.

- kaada suurin osa keitinliemestä toiseen astiaan myöhempää käyttö varten
- soseuta kasvikset ja lisää lientä niin että soseesta tulee keittoa.

- Lisää creme bonjour ja sitruunan mehu
- mausta pippurilla ja suolalla

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 405 grammaa

Gauisus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, keitetty, kuorittu70g46kcal1.4g9.8g0g1.7g
Parsakaali, keitetty, suolaa 90g31kcal4.1g1.7g0.3g2.2g
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 3.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g42g117kcal7.9g0g9.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana810g390kcal26.8g23.2g19g7.8g
Valittu annoskoko405g195kcal13.4g11.6g9.5g3.9g
Annoskoko puolitettuna203g98kcal6.7g5.8g4.8g2g
Arvot/100g100g48kcal3.3g2.9g2.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=263583