Mainio makkarakastike

Kuutio makkara.

Ruskista öljyssä.

Ripottele päälle vehnäjauhot, sekoita ja lisää tomaattimurska ja vesi.

Anna kiehua hiljalleen 5 minuuttia.

Lisää hillosipulit.

Mauta sinapilla, pippurilla ja suolalla.

Tarjoa keitettyjen perunoiden tai muusin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
X-tra uunilenkki (Inex), annos 100g125g275kcal13.7g11.2g20g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl4.7g42kcal0g0g4.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.1g11kcal0.3g2.2g0g0.1g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g156g55kcal2.5g10.8g0.2g2.2g
Vesi94g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 22g11kcal0.3g2.1g0g0.3g
Suolapähkinä 0.6g3.7kcal0.2g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana810g793kcal34g52.8g50.4g5.6g
Valittu annoskoko405g397kcal17g26.4g25.2g2.8g
Annoskoko puolitettuna203g198kcal8.5g13.2g12.6g1.4g
Arvot/100g100g98kcal4.2g6.5g6.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264125