Possupata

Ruskista padassa pekoni ja sipuli.

Lisää oliiviöly ja kuutioitu possun file ja kääntele padassa kunnes saavat väriä.

Lisää kasvikset ja mausta maun mukaan.

Juustokumina, curry ja chili antavat itämaista sävyä.

Lisää vettä ja hauduta uunissa kunnes kaikki on pehmeää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Saramago
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee, vähärasvainen, annos 150g113g141kcal23.6g0g5.1g0g
Pekoni (Dulano)26g67kcal4.7g0.8g5g0g
Oliiviöljy 3.8g33kcal0g0g3.8g0g
Porkkana 28g9kcal0.2g1.6g0.1g0.7g
Palsternakka 75g48kcal0.4g8.9g0.3g3.4g
Selleri, annos 50g28g3.9kcal0.3g0.8g0g0g
Paprika punainen 9g2.7kcal0.1g0.4g0g0.2g
Vesi94g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 28g8.5kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana810g626kcal59.4g27.6g28.8g9.6g
Valittu annoskoko405g313kcal29.7g13.8g14.4g4.8g
Annoskoko puolitettuna203g157kcal14.9g6.9g7.2g2.4g
Arvot/100g100g77kcal7.3g3.4g3.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271067