Poropata

Ruskista jauheliha ja mausta.

Laita kerroksittain pataan kasvissuikaleiden kanssa.

Huuhtele paistinpannu vedellä ja kaada loput mausteet veden seassa pataan.

Hauduta uunissa 200 asteessa reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha 118g150kcal25.3g0g5.3g0g
Sipuli kuivattu 4.5g12kcal0.5g1.6g0.1g1.6g
Fenkoli, annos 100g1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Korianteri, annos 10g1.2g0.2kcal0g0g0g0g
Chili, jauhettu (), annos 6g0.6g2.2kcal0.1g0.3g0.1g0.2g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g45g13kcal0.5g2.2g0.2g1.3g
Itämaiset wok vihannekset (Rainbow), annos 450g113g45kcal2.4g7.6g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Pesto Rosso, Rainbow15g57kcal1g1.4g5.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana810g558kcal59.6g26.4g22.6g7.6g
Valittu annoskoko405g279kcal29.8g13.2g11.3g3.8g
Annoskoko puolitettuna203g140kcal14.9g6.6g5.7g1.9g
Arvot/100g100g69kcal7.4g3.3g2.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=395521