Pasta e fagioli

Mausta suolalla, persiljalla, tuoreella basilikalla ja mustapippurilla

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 7.9g70kcal0g0g7.9g0g
Sipuli (kuorittu)24g6.5kcal0.3g1.1g0g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g34g9kcal0.2g2g0.1g0.8g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka11g1.2kcal0.1g0.1g0g0.1g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Pirkka), annos 230g129g125kcal9g16.8g0.6g7.5g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)141g42kcal1.4g8.4g0.3g1.4g
Makaroni, pasta 42g138kcal4.3g28g0.5g1.4g
Pinaatti 14g1.9kcal0.2g0.1g0g0.2g
Valkosipuli 2.2g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana810g793kcal31.4g113.8g18.8g23.6g
Valittu annoskoko405g397kcal15.7g56.9g9.4g11.8g
Annoskoko puolitettuna203g198kcal7.9g28.5g4.7g5.9g
Arvot/100g100g98kcal3.9g14g2.3g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=462284