Kaurakakku (maidoton, laktoositon, gluteeniton, kananmunaton)

Pohja:

125g Laktoositonta Flora-leivontamargariinia
1,5dl sokeria
4dl kaurahiutaleita
1dl Provena kaurajauhoja
1tl suolaa
1tl ruokasoodaa
1dl GoGreen kaurajuomaa

Täyte:

2prk (4dl) GoGreen kauravaniljakastiketta
3kpl banaaneja
viinirypäleitä

Valmista ensin pohja: Sulata margariini ja sekoita kaikki muut ainekset margariinin joukkoon.

Levitä seos uunipellille ja paista 200-asteessa noin 15min.

Ota pois siinä vaiheessa, kun pohjaan tulee ihan hieman väriä.

Annan pohjan jäähtyä hetki ja puolita veitsellä kahteen osaan.

Vatkaa vaniljakastikkeet vaahdoksi.

Peseviinirypäleet ja kuori sekä viipaloi banaanit.

Laita pohjan toinen puoli alimmaiseksi, väliin vaniljavaahtoa ja banaaniviipaleet.

Laita toinen kauralevy päälle ja lisää tämänkin päälle vaniljavaahtoa sekä viinirypäleet.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 135 grammaa

Rebeliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 31g222kcal0.2g0.1g25g0g
Sokeri32g130kcal0g31.9g0g0g
Kaurahiutale 40g150kcal5.8g22.8g2.9g4g
Kaurajauho 14g52kcal2g7.8g1g1.4g
Kaurajuoma, maidoton, lisätty kalsiumia 25g10kcal0.3g1.5g0.3g0.2g
Vanilla vaniljakastike gogreen100g210kcal0.5g21g14g0.5g
Banaani, kuorittu 88g76kcal0.9g16g0.4g1.6g
Viinirypäle, keskiarvo, kivetön, vihreä/tumma 75g56kcal0.6g11.6g0.3g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana810g1810kcal20.6g225.4g87.8g17g
Valittu annoskoko405g905kcal10.3g112.7g43.9g8.5g
Annoskoko puolitettuna203g453kcal5.2g56.4g22g4.3g
Arvot/100g100g224kcal2.5g27.8g10.8g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=91343