BATAATTIPARSAKEITTO 2

- Lisää veteen 1 liha- tai kasvisliemikuutio
- keitä bataatti, purjo ja parsa kypsäksi.

- kaada suurin osa keitinliemestä toiseen astiaan myöhempää käyttö varten
- soseuta kasvikset ja lisää lientä niin että soseesta tulee keittoa.

- Lisää creme bonjour ja sitruunan mehu
- mausta pippurilla ja suolalla

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 405 grammaa

Gauisus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, keitetty, kuorittu700g462kcal14g98g0g17.5g
Parsakaali, keitetty, suolaa 900g313kcal41.2g17.4g2.7g22.3g
Vesi, vesijohtovesi 2000g0kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 33g7.2kcal0.1g0.5g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g417g1167kcal79.2g0g91.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8100g3897kcal269g231.8g188.8g79.6g
Valittu annoskoko4050g1949kcal134.5g115.9g94.4g39.8g
Annoskoko puolitettuna2025g974kcal67.3g58g47.2g19.9g
Arvot/100g100g48kcal3.3g2.9g2.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=263583