Makkarakastike

Paista makkara ja sipuli öljyn kera.

Mausta suolalla ja grillimausteella.

Lisää joukkoon jauhot.

Lisää vesi kun jauhot on kuullotettu.

Lisää ketsuppi.

Anna hautua hetken ja tarjoile perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grillimakkara, Atrilli, Atria1600g3200kcal140.8g160g224g0g
Vesi, vesijohtovesi 1600g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix360g180kcal5.4g36g1.8g0g
Sipuli (kuorittu)220g59kcal2.9g10.6g0.4g3.7g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g180g1620kcal0g0g180g0g
Vehnäjauho puolikarkea 80g275kcal8.2g56g1g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8100g10668kcal314.6g525.2g814.4g13g
Valittu annoskoko4050g5334kcal157.3g262.6g407.2g6.5g
Annoskoko puolitettuna2025g2667kcal78.7g131.3g203.6g3.3g
Arvot/100g100g132kcal3.9g6.5g10.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271823