Rasvanpolttokeitto

Pese ja pilko aineet älä kuori.

tee keitto, tomaatit ja sitruunamehu viimeseksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Kukkakaali 719g173kcal13g15.8g2.2g16.5g
Pinaatti 225g30kcal3.6g0.9g0.7g2.9g
Paprika keskiarvo 180g51kcal1.7g7.7g0.7g3.4g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)270g30kcal3g3g0.5g2.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g360g101kcal2.2g21.4g0.7g9g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g719g146kcal4.3g27.3g2.2g10.1g
Vesi, vesijohtovesi 1439g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Persilja 7.2g2kcal0.1g0.1g0g0.6g
Sitruunamehu, laimentamaton27g5.7kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8100g1156kcal60.6g166.4g14.6g94g
Valittu annoskoko4050g578kcal30.3g83.2g7.3g47g
Annoskoko puolitettuna2025g289kcal15.2g41.6g3.7g23.5g
Arvot/100g100g14kcal0.7g2.1g0.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=421795