Possun sisäfilee siiderikastikkeessa

-Leikkaa possunfile reiluiksi viipaleiksi.

-Kääntele viipaleet suolalla ja pippurilla maustelussa vehnäjauhossa.

-Paista öljyssä.

-Lisää pannulle hienonnettu sipuli ja kuutioitu omena.

-Hauduta.

-Kaada siideri pannulle ja kuumenna.

-Nosta lihat pois kastikkeesta.

-Lisää liemikuutio kastikkeeseen.

-Mausta soijalla ja keitä kokoon.

-Kuumenna lihapalat vielä kastikkeessa
-Lisää timjami

Tarjoa täysjyväriisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Rebecka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Possun sisäfilee (Itse marinoitu), annos 480g2000g3620kcal470g86g154g0g
Vehnäjauho puolikarkea 40g137kcal4.1g28g0.5g1.4g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 4g11kcal0.4g1.5g0.1g1.1g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl52g458kcal0g0g52g0g
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Omena, keskikokoinen 200g800g272kcal1.6g56.8g2.4g14.4g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)22g62kcal2.1g4g4.2g0.1g
Soijakastike 72g43kcal3.7g6.8g0.1g0g
Kuiva omenasiideri (Raibow), annos 500g800g280kcal0g28.8g0g0g
Timjami 8g23kcal0.7g2.2g0.6g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8100g9941kcal971.4g451.2g428.8g48.2g
Valittu annoskoko4050g4970kcal485.7g225.6g214.4g24.1g
Annoskoko puolitettuna2025g2485kcal242.9g112.8g107.2g12.1g
Arvot/100g100g123kcal12g5.6g5.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=82700