Helppo kanaratatouille

Ruskista kevyesti kanat pannulla tai paistokasarissa.

Lisää molemmat ratatouillepussit ja mausta tarvittaessa esim suolalla, paprikajauheella ja cayennepippurilla.

Kypsentele välillä sekoittaen kunnes ylimääräinen neste on haihtunut.

Lisukkeeksi sopii mainiosti raejuusto ja pari salaatinlehteä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 338 grammaa

Myymis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ratatouille, Välimeren (Findus), annos 400g1202g1082kcal18g72.1g78.1g24g
Keltainen ratatouille (Findus), annos 200g1202g541kcal18g90.1g12g0g
Kananpojan fileesuikaleet,mandariini (Kariniemi), annos 300g901g1037kcal144.2g17.1g45.1g0g
Kananpojan fileesuikaleet, maustamaton (Kariniemen), annos 150g751g826kcal172.8g0g13.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8112g6970kcal706g358.6g297.4g48g
Valittu annoskoko4056g3485kcal353g179.3g148.7g24g
Annoskoko puolitettuna2028g1743kcal176.5g89.7g74.4g12g
Arvot/100g100g86kcal8.7g4.4g3.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136961