Mango- Avokadosalaatti

Pese ja kuivaa salaatti.

Kuori mango ja avokado ja viipaloi ohuiksi salaatin joukkoon.

Sekoita verigreipin mehu, oliiviöljy, balsamietikka, suola ja pippuri.

Sekoita kastike salaatin joukkoon.

Salaatti maistuu hyvin esimerkiksi äyriäisten kanssa.

Ohje on suora lainaus Akseli Herlevin kirjasta Täydellä Sydämellä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vuonankaali (Valeriana), annos 200g960g134kcal17.7g6.7g3.8g19.2g
Mango (tuore)800g536kcal4g122.4g2.4g16.8g
Avokado, kuorittu, kivetön 960g1903kcal25.2g7.4g186.2g64.3g
Verigreippi, annos 250g800g416kcal7.2g104.8g1.6g16g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g400g3600kcal0g0g400g0g
Valkoviinietikka, condimento delicato bianco (Bertolli), annos 100g120g121kcal0g25.2g0g0g
Suola, annos 3g8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g8g18kcal0.9g3.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8112g13457kcal110g539.2g1188.6g232.6g
Valittu annoskoko4056g6728kcal55g269.6g594.3g116.3g
Annoskoko puolitettuna2028g3364kcal27.5g134.8g297.2g58.2g
Arvot/100g100g166kcal1.4g6.6g14.7g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=334037