Jauhliha kastike

Kuumenna öljy ja kuullota valkosipulia ja chiliä, lisää sitten paprika ja jauheliha ja paista se melkein kypsäksi.

Laita tomaattimurska pannuun ja kun seos kiehuu, lisää sulatejuusto, kun juusto on sulanut lisää ketsuppia ja sinappia ja pippuria, basilikaa ja suolaa maun mukaan, sekoita ja keitä vähän aikaa, että kastike saostuu, lisää juustoraastetta jonkin verran, että kastike saostuu lisää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 203 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Snelmann porsaan jauheliha133g240kcal24g0g16g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto27g77kcal5.2g0g6g0g
Oliiviöljy 3.3g30kcal0g0g3.3g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka17g4.2kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Chili paprika punainen1.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 2.3g2.5kcal0.2g0.4g0g0g
Sipuli (kuorittu)20g5.4kcal0.3g1g0g0.3g
Tomaattimurska (Euro shopper)167g50kcal1.7g6.7g0.7g0.3g
Pirkka Emmental-Mozarella 100g18g66kcal5.1g0.4g5g0g
Ketsuppi, Pirkka10g11kcal0.1g2.5g0g0.1g
Auran sinappi, perinteinen (Jalostaja), annos 7g6.7g15kcal0.4g1.7g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana812g1000kcal74.2g27.2g63.6g2g
Valittu annoskoko406g500kcal37.1g13.6g31.8g1g
Annoskoko puolitettuna203g250kcal18.6g6.8g15.9g0.5g
Arvot/100g100g123kcal9.1g3.4g7.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=340716