Yllärimuffinit

Kananmuna ja sokeri vatkataan vaahdoksi.

Lisätään puuhaarukalla sekoittaen sulatettu
voi, vesi (tai maito) sekä kuivat aineet.

Annostellaan muffinivuokiin niin, että taikinan keskelle tulee yksi konvehti kunkin muffinin sisälle ja vielä taikinaa päälle.

Paistetaan 175C 13-18min

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Kirsikka811
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 64g91kcal8g0.2g6.5g0g
Sokeri 87g353kcal0g86.8g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g15g106kcal0.1g0.1g11.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 29g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 5.8g10kcal0.3g2.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5.8g23kcal0g5.7g0g0g
Suola, annos 3g2.9g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta113g407kcal14.7g79.1g2.4g4g
Kookoshiutale 10g67kcal0.8g0.6g6.5g1.7g
Hasselpähkinä 19g121kcal2.7g0.6g11.5g3.3g
Enkeli konvehti(minttu&toffee) (Panda)56g263kcal2.3g33.9g12.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana812g2881kcal57.8g418.4g102.6g18g
Valittu annoskoko406g1440kcal28.9g209.2g51.3g9g
Annoskoko puolitettuna203g720kcal14.5g104.6g25.7g4.5g
Arvot/100g100g355kcal7.1g51.5g12.6g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=94316