Kukkakaaligratiini (savukinkku)

Keitä kukkakaali max. 5 min. eli puolikypsäksi.

Kuullota sipulia ja kinkkua hetki.

Pane kinkku-sipulihakkelus syvään vuokaa ja laita keitetty kukkakaali päälle.

Tee pussikeiton ohjeen mukaan juustokastike, mutta käytä vain puolet nesteen määrästä.

Kaada kastike kukkakaalin päälle ja ripottele juustoraaste pinnalle.

Kypsennä kiertoilmassa ja grillivastus päällä n. 10 min. tai kunnes juusto on saanut väriä

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraastesekoitus gratinointiin (emmental mozzarella jne) (Milbona, lidl), annos 200g87g307kcal22.7g2.2g23.6g0g
Juustokeitto (Knorr), annos 49g21g92kcal4.3g8.1g4.7g0.1g
Kukkakaali, keitetty, suolaa 175g42kcal3.1g3.8g0.5g4g
Ylikypsäkinkku, Huhtahyvät122g122kcal20.2g1.5g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana812g1126kcal100.6g31.2g64.2g8.2g
Valittu annoskoko406g563kcal50.3g15.6g32.1g4.1g
Annoskoko puolitettuna203g282kcal25.2g7.8g16.1g2.1g
Arvot/100g100g139kcal12.4g3.8g7.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132779