Keräkaalia sinappikastikkeella

Raasta tai suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi.

Murskaa valkosipulinkynnet.

Sekoita muut aineet keskenään kastikkeeksi paitsi kaali.

Kaada kastike kaalin päälle ja anna marinoitua jääpissä vähintään tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g306g73kcal3.7g10.4g0.6g6.4g
Oliiviöljy 24g209kcal0g0g23.6g0g
Dijonsinappi, Maille, Original18g12kcal0.7g1.4g0.5g0.5g
Valkoviinietikka (Rajamäen)18g3.5kcal0g1.1g0g0g
Valkosipuli 11g11kcal0.8g1.7g0.1g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 26g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g5.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana812g618kcal10.4g29.2g49.6g14.2g
Valittu annoskoko406g309kcal5.2g14.6g24.8g7.1g
Annoskoko puolitettuna203g154kcal2.6g7.3g12.4g3.6g
Arvot/100g100g76kcal1.3g3.6g6.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=139318