Mustikka-gojimarja-tattari -piirakka, maidoton, gluteeniton

Sekoita munat ja margariini keskenään.

Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet joukkoon ja maito.

Lopuksi jäiset mustikat varovasti sekoittaen.

Paista 175°C 45min.

Vaihtoehtona voit laittaa hetken liotettuja gojimarjoja, vaikka ligöörissä ym. Myös kaneli sopii hyvin mausteeksi.

Perustaikinaan voi kokeilla vaikka mitä makuja.

On kuitenkin tois hyvää gluteenitonta ja maidotonta herkkua

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu53g66kcal5.8g0.2g4.7g0g
Sokeri 59g238kcal0g58.4g0g0g
Becel juokseva kasviöljyvalmiste59g433kcal0g0g48g0g
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g18g60kcal2.3g11.8g0.3g0.9g
Tattarijauho, Myllynparas117g398kcal15.2g79g2g6.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.3g9kcal0g2.3g0g0g
Leivinjauhe 4.4g7.7kcal0.2g1.7g0g0g
Rice Dream, riisimaito29g14kcal0g2.7g0.3g0g
Mustikka, pakaste (Pirkka), annos 200g66g22kcal0.3g4.2g0.4g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana812g2495kcal47.6g320.6g111.4g18.6g
Valittu annoskoko406g1247kcal23.8g160.3g55.7g9.3g
Annoskoko puolitettuna203g624kcal11.9g80.2g27.9g4.7g
Arvot/100g100g307kcal5.9g39.5g13.7g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=228915