Vohvelit (vähärasvainen, vichy, kermavaahto, hillo)

Nesteet ja kananmunat sekaisin, sen jälkeen jauhot siivilän läpi samalla sekoittaen.

Sokeri menee puoliksi taikinaan ja puoliksi kermavaahtoon.

Vaahto kannattaa vatkata ennenkuin alkaa paistaa vohveleita ja pistää paiston ajaksi jääkaappiin.

Vaahto ja hillo on mitoitettu silleen että molempia saa laittaa suht reilun kasan joka vohvelin päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Hemuli123
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 39g55kcal4.8g0.1g4g0g
Vichy vesi (Novelle), annos 100g88g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 81g277kcal8.2g56.6g1g2.8g
Leivinjauhe 3.5g6.2kcal0.2g1.3g0g0g
Suola, annos 3g1.8g0kcal0g0g0g0g
Vispikerma Flora 20%42g93kcal1.3g2.1g8.4g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 35g16kcal1.1g1.7g0.5g0g
Sokeri 7g29kcal0g7g0g0g
Sokeri 11g43kcal0g10.5g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g11g77kcal0.1g0.1g8.4g0g
Mansikkahillo 88g199kcal0.5g47.4g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana812g1590kcal32.4g253.6g44.8g7.2g
Valittu annoskoko406g795kcal16.2g126.8g22.4g3.6g
Annoskoko puolitettuna203g397kcal8.1g63.4g11.2g1.8g
Arvot/100g100g196kcal4g31.2g5.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=342262