Pulled pork kasslerista by Minde

Hiero suola lihojen pintaan ja laita ne uunivuokaan, johon ne juuri ja juuri mahtuvat.

Sekoita keskenään kastikkeen ainekset ketsuppia ja sinappia lukuun ottamatta ja kaada seoksesta puolet lihojen päälle.

Peitä vuoka leivinpaperilla ja foliolla.

Kypsennä 150 asteisessa uunissa n. 4h tai yön yli 95 asteisessa uunissa (jälkimmäinen ehdottomasti parempi).

Anna lihojen jäähtyä, jotta niitä on helpompi käsitellä.

Revi liha pieniksi säikeiksi kattilaan ja poista samalla hieman ylimääräistä rasvaa.

Kaada osa liemestä ja loput maustekastikkeesta lihojen päälle ja lisää joukkoon ketsuppi ja sinappi.

Anna porista muutama minuutti välillä sekoitellen.

Maista ja lisää tarvittaessa vielä suolaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Upendano
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasslerpaisti, raakana263g452kcal47g1.3g28.9g0g
Tumma siirappi (Dan sukker), annos 10g26g81kcal0g20.2g0g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g26g102kcal0.1g25.5g0g0g
Riisiviinietikka, pullo (Narcissus), annos 15g26g87kcal0g0g0g0g
Kikkoman soijakastike vähäsuol. (250ml)26g22kcal2.5g2.9g0g0g
Sambal Oelek chilitahna (Santa Maria, 100g)2.6g1kcal0g0.2g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4.2g4.4kcal0.3g0.7g0g0.1g
Inkivääri, tuore, silputtu2.6g2.1kcal0g0.5g0g0.1g
Paprikajauhe 0.7g2.2kcal0.1g0.1g0.1g0.3g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.5g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Ketsuppi, Heinz13g14kcal0.1g3.2g0g0.2g
Auran sinappi väkevä (punainen) (Jalostaja), annos 10g13g30kcal0.7g3.3g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana812g1597kcal101.8g116.2g61g1.4g
Valittu annoskoko406g798kcal50.9g58.1g30.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna203g399kcal25.5g29.1g15.3g0.4g
Arvot/100g100g197kcal12.5g14.3g7.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=440727