Katkarapukeitto

Kuumenna pannulla kasvikset.

Lisää joukkoon kerma ja anna hautua n. 10-15 min.
Lisää sulatetut katkaravut ja mausta haluamallasi tavalla.

Itse nautin keiton aina raejuuston kanssa ;)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 464 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni 29g4.6kcal0.6g0.1g0.1g0.4g
Paprika punainen 70g21kcal0.7g3.2g0.3g1.3g
Ketsuppi (Heinz), annos 100g8.7g10kcal0.1g2.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)67g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Katkarapu,Euroshopper (pakaste)117g93kcal19.4g0g1.2g0g
Soijakastike 3.5g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl73g88kcal2.5g2.6g7.3g0g
Tomaatti 38g8.6kcal0.2g1.3g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana812g489kcal49.2g25.8g18.2g6.6g
Valittu annoskoko406g244kcal24.6g12.9g9.1g3.3g
Annoskoko puolitettuna203g122kcal12.3g6.5g4.6g1.7g
Arvot/100g100g60kcal6.1g3.2g2.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=97239