Tomaattikeitto

Kuutioi sipulit ja kuullota ne öljyssä.

Lisää kattilaan ½l vettä ja paseerattu tomaatti.

Sekoita hyvin 2 dl kylmää vettä jauhoihin ja lisää se kiehuvaan keittoon ohuena nauhana.

Mausta lihaliemikuutiolla, suolalla, pippureilla ja oreganolla ja anna kiehua n. 15min.

Lisää lopuksi tuorejuusto ja anna kuumua n. 3min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Tiina1989
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)141g42kcal1.4g8.4g0.3g1.4g
Sipuli (kuorittu)17g4.6kcal0.2g0.8g0g0.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.4g3.5kcal0.3g0.6g0g0.1g
Oliiviöljy 3.8g34kcal0g0g3.8g0g
Vesi197g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour Vsipuli light28g51kcal2.4g1g4.2g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl2.8g7kcal0.3g0g0.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 14g47kcal1.4g9.6g0.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana812g377kcal12g40.8g18.2g4.6g
Valittu annoskoko406g189kcal6g20.4g9.1g2.3g
Annoskoko puolitettuna203g94kcal3g10.2g4.6g1.2g
Arvot/100g100g46kcal1.5g5g2.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=83323