Tonnikala - pastalaatikko

Keitä pasta liemikuutiolla maustetussa vedessä 10 minuuttia.

Valuta pasta.

Hienonna
sipuli ja tilli.

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.

Lado voideltuun
uunivuokaan vuorotellen pastaa ja tonnikalaa.

Kaada tomaattikastike vuokaan ja ripottele
päälle korppujauhoja.

Paista 225 °C:n lämpötilassa noin 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras94g300kcal12.9g54.4g3g7.7g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)60g66kcal15g0g0.6g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1.2g3.2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.8g
Tilli, tuore 1.9g0.6kcal0.1g0g0g0g
Kapris etikkaliemessä varrellinen (Figaro), annos 30g5.6g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Soijakastike 6.8g4.1kcal0.3g0.6g0g0g
Bertolli Grilled vegetable pastakastike 500g94g56kcal1.9g8g1.9g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)94g56kcal0.9g4.2g3.8g0g
Mustapippuri 0.4g1kcal0g0.1g0g0.1g
Korppujauho 4.7g17kcal0.5g3.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana813g1036kcal64.8g146.4g19.2g17.6g
Valittu annoskoko406g518kcal32.4g73.2g9.6g8.8g
Annoskoko puolitettuna203g259kcal16.2g36.6g4.8g4.4g
Arvot/100g100g128kcal8g18g2.4g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=84964