Omenahyve

Kuori omenat, paloittele, laita vuuan pohjalle, vesi päälle, kaneli ja puolet sokerista.

Sulata voi, lisää toinen tl kanelia ja loput sokerit sekä kauraryynit, sekoita ja laita omenoiden päälle.

Uuni 175 astetta ja noin 25-30 min, pitää ruskistua.

Tarjoile hiukan jäähdytettynä, jäätelön tai vaniljakastikkeen kanssa.

Loput voi pakastaa annoksina.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1625 grammaa

Digihemppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, ulkomainen, kuorittu 200g89kcal0.4g18.8g0.2g3.6g
Sokeri43g173kcal0g42.5g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g25g183kcal0.3g0.3g20g0g
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g125g450kcal18g73.6g8.7g11.7g
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, jauhettu, annos 2g2.5g6.5kcal0.1g2g0.1g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana812g1802kcal37.6g274.4g58g33.4g
Valittu annoskoko406g901kcal18.8g137.2g29g16.7g
Annoskoko puolitettuna203g451kcal9.4g68.6g14.5g8.4g
Arvot/100g100g222kcal4.6g33.8g7.1g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=150248