Jauheliha-maissi-kesäkurpitsapaistos

Ruskistetaan jauheliha ja maustetaan maun mukaan.

Sekoitetaan pakastemaissit, kuutioitu kesäkurpitsa ja koskenlaskija-juusto keskenään
Laitetaan uunivuoan pohjalle ensin kerros jauhelihaa, siihen päälle maissiseosta, taas jauhelihaa, ja päälimäiseksi kerrokseksi maissi-kesäkurpitsaseosta.

Paistetaan uunissa parikymmentä minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Helmilintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 146g467kcal39g0g34.9g0g
Maissi jyvät 167g240kcal4.7g42.7g4g6.2g
Kesäkurpitsa63g11kcal0.3g1.6g0.4g0.4g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g31g88kcal5.9g0g6.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana813g1610kcal99.8g88.6g92.4g13.2g
Valittu annoskoko406g805kcal49.9g44.3g46.2g6.6g
Annoskoko puolitettuna203g403kcal25g22.2g23.1g3.3g
Arvot/100g100g198kcal12.3g10.9g11.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227729