Sirkan jäätelökakku

Vatkaa munankeltuaiset ja sokeri vaahdoksi, lisää sulatejuusto vahtoon.

Vatkaa munanvalkuaiset vaahdoksi.

Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää vaniljasokeri.

Sekoita seokset keskenään.

Laita irtopohjavuoan pohjalle Digestive-keksin murusia (3 keksiä).

Kaada päälle ”jäätelöseos”.

Sirottele päälle taas 3 Digestive-keksin muruset.

Laita vuoka pakastimeen yöksi.

Sulaa nopeasti eli syötävä heti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 723 grammaa

Anselmi55
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl169g574kcal3.4g5.1g59.1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4.5g18kcal0g4.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 31g44kcal3.9g0.1g3.2g0g
Sokeri 96g388kcal0g95.5g0g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g56g141kcal7.9g1.9g11.3g0g
Välipalakeksi, digestive 51g217kcal3.3g29.9g9.2g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana813g2762kcal37g274g165.6g3.4g
Valittu annoskoko407g1381kcal18.5g137g82.8g1.7g
Annoskoko puolitettuna203g691kcal9.3g68.5g41.4g0.9g
Arvot/100g100g340kcal4.5g33.7g20.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=313912