Ramen-keitto

Suikaloi porkkana, sienet, parsa, purjo.

Pilko valkosipuli, inkivääri, chili.

Lisää soija ja etikka, anna haihtua.

Lisää vesi ja nuudelit.

Keitä kypsiksi.

Lisää tarjoiltaessa esim. 35g katkarapuja/25g naudan lihaa/1/2 kananmuna/25g kidneypapuja.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 651 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g31g8.7kcal0.2g1.9g0.1g0.8g
Parsakaali brokkoli 16g5.5kcal0.7g0.3g0g0.4g
Purjosipuli 7.8g1.8kcal0.1g0.2g0g0.2g
Herkkusieni 16g2.5kcal0.3g0g0.1g0.2g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu1.6g1.2kcal0g0.3g0g0g
Chili paprika punainen1.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Soijakastike 4.7g2.8kcal0.2g0.4g0g0g
Etikka (Eldorado), annos 5g1.2g0kcal0g0g0g0g
Vesi312g0kcal0g0g0g0g
Riisinuudeli (Mama), annos 55g14g49kcal0.5g11.5g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana814g147kcal4.2g29.8g0.6g3.6g
Valittu annoskoko407g74kcal2.1g14.9g0.3g1.8g
Annoskoko puolitettuna204g37kcal1.1g7.5g0.2g0.9g
Arvot/100g100g18kcal0.5g3.7g0.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=401258