Tomaattinen jauhelihakeitto

Mausteet:
suola, mustapippuri, chili, basilika
oman maun mukaan valkosipuli, chili...

Ruskista jauheliha, laita sekaan tomaattipyre, paprikakuutiot, silputtu sipuli, valkosipuli ja chili.

Kuullota vielä hetki.

Lisää tomaattimurska, vesi, liemikuutiot ja pakastemaissi ja mausteet.

Anna kiehua hiljalleen puoli tuntia, tarkista maku ja nauti.

Kalorit valmiissa keitossa noin 56 kcal /desilitra.

Jos hiilarit hirvittää voi maissit jättää pois.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2170 grammaa

Lennip
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattipyre (Rainbow (tuubi)), annos 100g4.7g4kcal0.2g0.7g0g0g
Paprika punainen 28g8.2kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g75g17kcal1.1g2.6g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Valkosipuli 0.9g1kcal0.1g0.2g0g0g
Maissi, pakaste (Spar) 200g28g31kcal1.2g5.5g0.6g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)3.8g10kcal0.5g0.5g0.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 188g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen3.8g1.5kcal0.1g0.3g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha56g93kcal10.7g0g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana814g343kcal28.8g24g14.6g1.6g
Valittu annoskoko407g172kcal14.4g12g7.3g0.8g
Annoskoko puolitettuna203g86kcal7.2g6g3.7g0.4g
Arvot/100g100g42kcal3.5g2.9g1.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=441099