Ruispuolukkapuuro

Kuumenna vesi kiehuvaksi kattilassa ja vispilöi joukkoon puolukat, jauhot ja sokeri.

Anna puuron hautua liedellä miedolla lämmöllä välillä sekoittaen noin 1 tunti.

Mitä pidempään se saa hautua sitä makeampaa siitä tulee.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 465 grammaa

Elyna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 328g0kcal0g0g0g0g
Ruishiutale 33g97kcal2.9g17.1g0.8g4.6g
Puolukka 44g17kcal0.2g3g0.2g1.1g
Canderel makeutusjauhe2.2g8.4kcal0.1g2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana814g245kcal6.4g44.2g2g11.4g
Valittu annoskoko407g122kcal3.2g22.1g1g5.7g
Annoskoko puolitettuna204g61kcal1.6g11.1g0.5g2.9g
Arvot/100g100g30kcal0.8g5.4g0.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93315