Homburginhauki mukailtu

Hiero suolaa haukifileeseen ja laita voideltuun vuokaan.

Keltuainen ja rypsiöljy (pehmyt voi) sekoitetaan yhteen ja sivellään hauen päälle.

Korppujauhoja ja juustoraastetta (olisi hyvä olla emmentaalia, mulla ei ollu) kuorrutteeksi.

Lopuksi maitojauheesta ja vedestä jonkinlainen "kerma" (Kermaakaan mulla ei ollu, siksi muunneltu)

uuni 200 noin 30 minuuttia kunnes nätin rusehtava.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 2104g1765kcal383.9g0g23.1g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g140g90kcal4.9g0.3g35.1g0g
Rypsiöljy 105g930kcal0g0g105.2g0g
Edamjuusto, vähälaktoosinen (Pirkka)351g1122kcal129.7g0.1g66.6g0g
Korppujauho 140g514kcal14.7g105g1.4g7.4g
Maitojauhe rasvaton 105g374kcal34.1g55.6g1.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 1052g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g63g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8120g9588kcal1134.6g322g465g14.8g
Valittu annoskoko4060g4794kcal567.3g161g232.5g7.4g
Annoskoko puolitettuna2030g2397kcal283.7g80.5g116.3g3.7g
Arvot/100g100g118kcal14g4g5.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=104171