Raparperikeikaustorttu

1.voiteletasapohj.

Vuoan[22cm]reunat kevyesti.

Levitä vuoan pohjalle pehmeä margariini ja fariinisokeri.

Ripottele vuokaan raparperipalat 2.Vaahdota rasva ja sokeri, lisää vaahtoon munat yksitellen vatkaten.

Sekoita keskenään kuivat aineet.

Lisää jauhoseos taikinaan sen verran sekoittaen, että taikina on tasaista.

Levitä taikina raparperien päälle vuokaan.

Paista 175 astetta n.40min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Leen2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Culinesse (Flora), annos 10g87g401kcal0.4g0.4g44.5g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g349g1361kcal0.7g338.4g0g0g
Raparperi 1675g564kcal11.6g92.1g1.7g23.4g
Culinesse (Flora), annos 10g436g2006kcal2.2g2.2g222.4g0g
Sokeri 519g2107kcal0g518.6g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu384g484kcal42.2g1.2g34.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 567g1945kcal57.8g396.8g6.8g19.8g
Leivinjauhe 17g31kcal0.9g6.6g0g0.1g
Vanilliinisokeri, teelusikka17g70kcal0g17.3g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g8.7g27kcal1g5.2g0.6g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8120g17989kcal233.6g2757.6g621g91.4g
Valittu annoskoko4060g8995kcal116.8g1378.8g310.5g45.7g
Annoskoko puolitettuna2030g4497kcal58.4g689.4g155.3g22.9g
Arvot/100g100g222kcal2.9g34g7.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=128570