Tomaatti-mozzarellapiirakka ruispohja

Painele 1 levy (250g) piirakkavuokaan, ja paista n. 5 min ~200C uunissa.

Viipaloi tomaatit, mozzarella ja (10 kpl) oliivit.

Ota pohja pois uunista ja asettele tomaatit pohjalle, niiden päälle mozzarellat ja oliivit.

Ripottele päälle pestokastiketta ja juustoraastetta.

Paista n. 30 min uunissa, kunnes pinta saa vähän väriä.

Ota piirakka pois uunista, ja ripottele päälle (3-4 lehteä) tuoretta pilkottu basillikaa.

Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 169 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruistaikina, valmistaikina, raaka (Myllynparas), annos 500g1000g2830kcal46g314g151g55g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g600g122kcal3.6g22.8g1.8g8.4g
Kevyt mozzarella (Juustoportti), annos 150g600g1050kcal150g3g54g0g
Oliivi kivetön musta rainbow400g720kcal2.4g22.8g68g0g
Pesto Rosso, Barilla200g660kcal8g24g59g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen1000g200kcal6g38g3g14g
Basilika, tuore60g24kcal1.9g3g0.5g2.3g
Emmental juustoraaste 17% laktoositon (Arla), annos 150g200g580kcal66g0g34g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8120g12372kcal567.8g855.2g742.6g159.4g
Valittu annoskoko4060g6186kcal283.9g427.6g371.3g79.7g
Annoskoko puolitettuna2030g3093kcal142g213.8g185.7g39.9g
Arvot/100g100g152kcal7g10.5g9.1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176058