Kesäkurpitsalasagne

Suikaloi kesäkurpitsa pituussuunnassa leveiksi lastuiksi.

Pilko sipuli.

Paista jauheliha, sipulit ja sienet.

Lisää tomaattimurska.

Laita uunivuokaan jauhelihakastiketta, kurpitsalevyjä ja juustokermaa vuorotellen.

Halutessasi ripottele päälle juustoraastetta.

Paista n. 30 min. 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 875g158kcal4.9g21.9g3.5g6.1g
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.3g3g
Valkosipuli 35g38kcal2.8g5.7g0.2g0.7g
Tomaattimurska 700g206kcal3.9g37.1g1.4g13.3g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g1050g1785kcal199.5g0g105g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g875g1050kcal29.7g31.5g87.5g0g
Kantarelli 350g61kcal6.4g1.4g1.8g6.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8120g6690kcal499g212g399.4g59.6g
Valittu annoskoko4060g3345kcal249.5g106g199.7g29.8g
Annoskoko puolitettuna2030g1673kcal124.8g53g99.9g14.9g
Arvot/100g100g82kcal6.1g2.6g4.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=255993