Juustoinen jauhelihakeitto

Paista jauheliha ja laita vesi kiehumaan.

Kun jauheliha on kypsää, lisää siihen 3rkl ketsuppia.

Lisää lihaliemikuutio kiehuvaan veteen ja samalla myös jauheliha-ketsuppiseos sekä pussi kasvissuikaleita.

Alenna lämpöä hieman, keiton pitää kuitenkin kiehua n.10min.

Sen jälkeen lisää tuorejuusto nokareina keittoon ja alenna lämpöä vielä lisää.

Keitto on valmis kun tuorejuusto on sulanut.

Tuorejuuston maulla ei ole väliä, kaikki käy, sitä voi vaihdella oman mielen mukaan.

Lisää lopuksi vielä hieman persiljaa keiton päälle ja tarjoa ruisleivän tai patongin kanssa.

Nopea valmistaa, n.30min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 406 grammaa

Enni91
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1749g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 999g2213kcal174.9g0g169.9g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g625g256kcal8.7g50.6g1.9g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour light ruohosipuli500g899kcal42.5g11g75g0g
Ketsuppi, Felix135g121kcal1.3g28.3g0.7g0g
Lihaliemikuutio Maggi28g77kcal2.5g1.9g6.3g0g
Persilja25g3kcal0.3g0.3g0g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8120g7140kcal460.4g184.2g507.6g4g
Valittu annoskoko4060g3570kcal230.2g92.1g253.8g2g
Annoskoko puolitettuna2030g1785kcal115.1g46.1g126.9g1g
Arvot/100g100g88kcal5.7g2.3g6.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264674