Manteli-rahkakakku(karppaaja-lehti)

Siivilöi rahka esim.

kahvinsuodattimen läpi jotta osa nesteestä poistuu.

Vatkaa kerma kevyesti ja sekoita rahka, munat ja mantelillastut.

Kaada seos uunivuokaan ja paista 50-60 min uunin keskiosassa kunnes kakku hyytynyt ja saanut hiukan väriä.

Tarjoile kermavaahdon ja marjojen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Sarkkue
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, pehmeä rasvaton 0,3% (Valio), annos 250g1167g700kcal116.7g50.2g3.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1400g4622kcal28g42g490g0g
Kananmuna kuoreton 1027g1465kcal128.3g3.1g105.2g0g
Mantelilastu (A la meira)467g2800kcal112g30.8g252g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8120g19172kcal770g252.2g1701.4g0g
Valittu annoskoko4060g9586kcal385g126.1g850.7g0g
Annoskoko puolitettuna2030g4793kcal192.5g63.1g425.4g0g
Arvot/100g100g236kcal9.5g3.1g21g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266231