Jauhelihakesäkurpitsavuoka

Paista jauheliha sipulin kanssa.

Laita kylmään pannuun niin ei tarvitse lisätä rasvaa ja rakeistuu hyvin.

Lisää haluamasi mausteet.

Lisää joukkoon tuorejuusto, paseerattutomaatti ja lihaliemi.

Viipaloi kesäkurpitsa ja tomaatti.

Voitele vuoka ja laita ensin pohjalle kesäkurpitsa viipaleita ja tomaatti viipaleita.

Kaada näiden päälle puolet jauhelihakastikkeesta.

Taas uusikerros kesäkurpitssaa, tomaattia ja loppu kastike.

Lado vielä päälle kesäkurpitsaa niin, että kastike peittyy.

Paista 200C n. 50 min.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Pikkumyy49
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa1558g265kcal6.2g38.9g9.3g10.9g
Tomaatti 623g142kcal3.5g21.5g1.9g8.7g
Linessa tuorejuusto (Lidl), annos 200g312g190kcal34.3g12.2g0.6g4.4g
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g779g234kcal7.8g46.7g1.6g0g
Sipuli (kuorittu)140g38kcal1.8g6.7g0.3g2.4g
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g623g1059kcal118.4g0g62.3g0g
Lihaliemikuutio Kania25g57kcal2.7g3g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8120g3969kcal349.4g258g159.4g52.8g
Valittu annoskoko4060g1985kcal174.7g129g79.7g26.4g
Annoskoko puolitettuna2030g992kcal87.4g64.5g39.9g13.2g
Arvot/100g100g49kcal4.3g3.2g2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=304391