Punajuurikeitto

Kuullota pilkotut sipulit ja punajuuret (sekä nauriit tai lantut) juoksevassa oivariinissa.

Lisää 4 dl vettä ja mausteet.

Keitä miedolla lämmöllä kunnes juurekset ovat kypsiä.

Lisää tuorejuusto ja/tai kerma.

Lisää sitruunamehu ja soseuta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 1575g605kcal15.7g108.7g3.1g39.4g
Nauris 315g86kcal3.1g13.2g0.9g6g
Sipuli (kuorittu)350g95kcal4.6g16.8g0.7g6g
Oivariini, juokseva, rasvaseos105g756kcal0.5g0.5g84g0g
Sitruunamehu, laimentamaton105g22kcal0.3g1.7g0g0.1g
Vesi1400g0kcal0g0g0g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton210g336kcal16.8g8.4g27.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8120g3799kcal82g298.6g232g103g
Valittu annoskoko4060g1899kcal41g149.3g116g51.5g
Annoskoko puolitettuna2030g950kcal20.5g74.7g58g25.8g
Arvot/100g100g47kcal1g3.7g2.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=88566