Tarte Tatin

1. Sekoita kuivat aineet ja huoneenlämpöinen voi monitoimikoneella murutaikininaksi.

Lisää muna ja vesi.

2. Sulata voi ja sokeri valurautapannulla.

Paloittele omenat isoiksi lohkoiksi ja lado voi-sokerisulan päälle.

Sekoittele ja anna omenoiden karamellisoitua heti.

Ota pannu levyltä.

3. Lusikoi taikina omenoiden päälle ja peitä ne ohuella kerroksella.

Paista omenatorttua uunissa n. 20 minuuttia 225 asteessa.

4. Irrota torttu reunoilta ja kumoa ylösalaisin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valio Voi laktoositon vähäsuolainen300g2160kcal3g3g240g0g
Kananmuna kuoreton 2.4g3.4kcal0.3g0g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 120g0kcal0g0g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g2800g952kcal5.6g198.8g8.4g50.4g
Stevia mak.jauhe (Canderel), annos 1g200g752kcal0.3g188g0g0g
Sokeri 340g1380kcal0g339.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g40g160kcal0g39.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 260g892kcal26.5g182g3.1g9.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8125g12599kcal71.4g1902.2g503.4g119g
Valittu annoskoko4062g6300kcal35.7g951.1g251.7g59.5g
Annoskoko puolitettuna2031g3150kcal17.9g475.6g125.9g29.8g
Arvot/100g100g155kcal0.9g23.4g6.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=317748