Mangohyydykekakku

Murusta digestivet, sekoita rasva keksin muruihin.

Painele seos irtopohjavuoan pohjalle.

Vaahdota kerma.

Lisää joukkoon rahka, tuorejuusto, sokeri, 1 prk mangososetta, sekoita.

Lisää tähän seokseen 4 kpl liivatelehtiä.

Laita hyytymään jääkaappiin muutamaksi tunniksi.

Sekoita 1 prk mangososetta ja 2 kpl liivatelehtiä, laita seos kakun päälle koristeeksi.

Hyydytä jääkaapissa.

Kakku on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 640g1108kcal48.6g14.7g95.9g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 640g2111kcal12.8g19.2g223.8g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki799g448kcal67.9g40g1.6g0g
Digestive täysjyvävehnäkeksi640g2878kcal41.6g383.7g134.3g19.8g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton256g1842kcal0g0g204.6g0g
Mangosose, Piltti799g480kcal3.2g119.9g3.2g8g
Sokeri 272g1103kcal0g271.5g0g0g
Liivatelehti, gelatiini19g67kcal16.4g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8128g20071kcal381g1698g1326.8g55.6g
Valittu annoskoko4064g10036kcal190.5g849g663.4g27.8g
Annoskoko puolitettuna2032g5018kcal95.3g424.5g331.7g13.9g
Arvot/100g100g247kcal4.7g20.9g16.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178199