Parsapiirakka

Sekoita pohjan ainekset keskenään ja painele korppujauhotettuun piirakkavuokaan.

Esipaista piirakkapohjaa n. 10 min.

Keitä parsat suolalla, sokerilla ja sitruunamehulla maustetussa vedessä n. 5 min.

Lado parsat ja sipuli pohjan päälle.

Sekoita maito/kerma, kananmunat ja mausteet keskenään.

Kaada seos vuokaan.

Ripottele päälle murustettu sinihomejuusto.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Longstrum
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini vähärasvaisempi (Valio), annos 5g333g1834kcal3.3g3.3g200.1g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 67g203kcal5.8g36.9g1.3g9.3g
Ruisjauho kokojyväjauho 293g892kcal25.7g162.6g5.6g40.8g
Vehnäjauho puolikarkea 347g1190kcal35.3g242.7g4.2g12.1g
Vesi, vesijohtovesi 133g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g6.7g0kcal0g0g0g0g
Parsa puhdistettu 1334g432kcal38.7g26.7g8g46.7g
Sipuli 267g81kcal3.3g12.8g0.5g4.5g
Bergader edelpilz sinihomejuusto (Bergader), annos 100g267g904kcal57.4g2.7g74.4g0g
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 534g181kcal16.3g26.1g0.5g0g
Mustapippuri 8g22kcal0.9g3.1g0.3g2.1g
Suola, annos 3g8g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton27g5.6kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8128g12744kcal483.6g1037.2g680g231g
Valittu annoskoko4064g6372kcal241.8g518.6g340g115.5g
Annoskoko puolitettuna2032g3186kcal120.9g259.3g170g57.8g
Arvot/100g100g157kcal5.9g12.8g8.4g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=179439