Suklaakääris

Vatkaa keltuaiset ja makeutusaine (laitoin 1dl) paksuksi vaahdoksi.

Lisää kaakaojauhe, leivinjauhe + vaniljasokeri.

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi.

Lisää valkuaisvaahto keltuaisiin varovasti käännellen.

Levitä leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 180 asteessa n. 10 - 13 min. Älä paista liian kauaa, muuten reunoista tulee kuivaa korppua.

Kun levität taikinaa pellille, huolehdi ettei keskelle jää paksumpaa kohtaa.

Täyte:

Sulata kattilassa tumma suklaa kerman sekaan, mutta ÄLÄ keitä.

Vie pakkaseen jäähtymään noin 15min.

Vatkaa kuohkeaksi.

Levitä pohjan päälle, kääri rullalle ja nauti=)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Jennamar86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2105g3003kcal263.2g6.3g215.8g0g
Canderel makeutusjauhe64g245kcal1.9g59.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g26g102kcal0g25.3g0g0g
Leivinjauhe 32g56kcal1.7g12.1g0g0.2g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 64g236kcal11.8g7g13.8g19.4g
Kuohukerma,valio,2dl1276g4338kcal25.5g38.3g446.6g0g
Ecuador premium cocoa 70% raspberry pieces, annos 12.5g498g2583kcal35.8g165.7g197.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8128g21127kcal679.8g628.2g1747.6g39.2g
Valittu annoskoko4064g10563kcal339.9g314.1g873.8g19.6g
Annoskoko puolitettuna2032g5282kcal170g157.1g436.9g9.8g
Arvot/100g100g260kcal8.4g7.7g21.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198580