Talvikurpitsakeitto

Halkaise, kuori ja poista siemenet taivikurpitsasta (Butternut squash).

Kuutioi kurpitsa ja laita ne 3 l kattilaan.

Lisää kattilaan puhdistetut ja paloitellut paprikat, chili, sipuli ja vesi sekä kasvisliemikuutio.

Keitä noin 20 minuuttia tai kunnes ainekset ovat kypsiä.

Soseuta keitto tasaiseksi sauvasekoittimella ja lisää limen mehu ja ruokakerma.

Lisää suolaa jos tarvitaan.

Keitto on hyvää niin lämpimänä tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 267g80kcal2.5g13.6g0.5g5.3g
Sipuli (kuorittu)37g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Chili paprika punainen120g48kcal2.4g10.8g0g0g
Lime, kuorittu, annos 50g133g48kcal0.8g2.9g1.5g3.7g
Vesi, vesijohtovesi 534g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 29g89kcal2.8g4g6.9g0.5g
Suola, annos 3g8g0kcal0g0g0g0g
Talvikurpitsa (butternut squash), annos 100g2669g1014kcal29.4g221.5g2.7g42.7g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)267g440kcal8g10.7g40g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8128g3460kcal92.8g530.6g103.4g105.6g
Valittu annoskoko4064g1730kcal46.4g265.3g51.7g52.8g
Annoskoko puolitettuna2032g865kcal23.2g132.7g25.9g26.4g
Arvot/100g100g43kcal1.1g6.5g1.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=372792