Tonnikalaleivät

Uuni lämpenemään 175 asteeseen.

Leivät pelille.

Levite päälle. 2 tomaattia siivuiksi ja leipien päälle.

Yrttisuolaa.

Tonnikalapurkki auki ja tasan leipien päälle.

Päälle tilliä, tuoretta tai pussista.

Juustoraaste päälle

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Tmrtkn
AineksetMääräEnergiaPHRK
100% ruisleipä (Vaasan), annos 33.3g1055g2426kcal70.7g442.9g17.9g147.6g
Tonnikala vedessä 746g779kcal167.3g0g11.2g0g
Tomaatti 1332g303kcal7.5g45.9g4g18.6g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)373g1007kcal111.9g0g63.4g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 80g56kcal1g9g1g3.1g
Tilli, tuore 320g96kcal11.8g2.9g2.6g6.7g
Becel kevyt margariini 5g160g511kcal2.7g0g55.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8128g10354kcal745.8g1001.4g312g352g
Valittu annoskoko4064g5177kcal372.9g500.7g156g176g
Annoskoko puolitettuna2032g2589kcal186.5g250.4g78g88g
Arvot/100g100g127kcal9.2g12.3g3.8g4.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=90778