Kaalikääryleet

Keitä riisit kypsäksi(lihaliemikuutio vedessä)
kuullota sipuli pannussa (vähän voita)
sekoita jauheliha, kanamunat, mausteet, kerma,
sipuli, riisi löysäksi taikinaksi.

Keitä kaali kevyesti suolatussa vedessä.

Irrota lehdet sitä mukaan kun irtoavat hyvin.

POista kovat kannat.

Laita täytettä lehdelle n.0,5 dl ja kääri rullalle.

Laita kääryleet vuokaan sauma puoli alaspäin ja voitele voilla.

Laita kaalin keitinlientä lisäksi jos kääryleet näyttävät paiston aikana kuivilta.

Paista 175 astetta 40min ja käännä kääryleet.

Paista vielä 20 min ja vielä 20 min foliolla peitetttynä.

Nam, nam. sitten vaan herkuttelemaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Nuusku0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, annos 100g2022g485kcal24.3g82.9g4g22.2g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 674g931kcal126.4g0g47.2g0g
Lihaliemikuutio Maggi25g69kcal2.2g1.7g5.7g0g
Pitkäjyväinen tumma riisi keittämätön (Pirkka), annos 85g225g831kcal19.5g170.8g8.3g9g
Vesi, vesijohtovesi 449g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 2.2g6.4kcal0.2g1g0g0.6g
Purjosipuli, annos 20g45g8.5kcal0.8g1.1g0.1g0.9g
Kanamuna, paistettu (pirkka)2.2g4.9kcal0.3g0g0.4g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g45g29kcal1.6g0.1g11.2g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)449g719kcal12.1g12.1g67.4g0g
Suola, annos 3g17g0kcal0g0g0g0g
Voi 112g815kcal1.3g0.4g91.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8136g7799kcal377.4g540.2g471.2g65.4g
Valittu annoskoko4068g3899kcal188.7g270.1g235.6g32.7g
Annoskoko puolitettuna2034g1950kcal94.4g135.1g117.8g16.4g
Arvot/100g100g96kcal4.6g6.6g5.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=106199