Vihreä kasvisrisotto

Huuhtele ja paloittele parsakaali.

Valuta kikherneet.

Kuumenna syvällä pannulla öljy ja lisää sipulijauhe sekä juustokumina.

Hauduttele hetki ja lisää sitten vesi, parsakaali, pinaatti, kikherneet ja suola ja keittele hiljakseen kypsäksi.

Tarjoa Mozzarellan kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 900g316kcal41.6g17.5g2.7g22.5g
Pinaattipakaste 150g450g63kcal8.6g1.8g2.3g5.9g
Rypsiöljy 15g133kcal0g0g15g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 600g798kcal50.6g105.6g12g30g
Juustokumina jeera (), annos 6g15g53kcal2.7g6.6g3.3g1.6g
Sipuli kuivattu 9g25kcal0.9g3.2g0.1g3.2g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Mozzarella 17% (Pirkka)420g987kcal84g2.1g71.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 1200g0kcal0g0g0g0g
Quinoa (Biofair), annos 50g450g1683kcal59g319.5g26.1g27g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8136g8114kcal494.8g912.6g265.8g180.4g
Valittu annoskoko4068g4057kcal247.4g456.3g132.9g90.2g
Annoskoko puolitettuna2034g2029kcal123.7g228.2g66.5g45.1g
Arvot/100g100g100kcal6.1g11.2g3.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=207148